Chciałbym zgłosic propozycje konkursu na mapie aim_map 1on1 bedzie 12 rund kto wiecej rund wygra ten wygrywa gracze zostaną podzieleni na grupy z każdej grupy wyjdzie 2 graczy a w grupie jednej bedzie 4 graczy, Za 1 miejsce admin na 3 miesiace za 2 miejsce admin na 2 miesiace a za 3 ostanie miejsce admin na 1 miesiac jest tylko jeden minus tego konkursu admini nie mogą w nim uczestniczyc i muszą byc na każdej rozgrywce pomiedzy graczami i musza sprawdzac czy nie maja jakis dopalaczy tymu aim , wh , sh prosze adminów o wypowiedzenie sie na temat tego konkursu i zaakceptowanie go.
wezcie ogarnijcie z tymi turniejami tu trzeba checi ze strony administratorow a nie z checi graczy, chcesz to sam zrob a nei prosisz to o kogos bo juz pare oso prosilo i gowni z tego mieli a nagroda? admin? ta dostanie go nie wlasciwa osoba i bedzie sie nim bawila wedlug mnie bez sensu robic tu jakies ligi...
Ty Gangster i turniej, Lagujesz grę bo dawałem Ci bana i widzę, że jeden Admin dawał Ci bana za denerwowanie. Gdyby miał by Zostać organizowany jakiś turniej czy 1on1, 2on2, 3on3, bądź klanowy to to było by only steam przynajmniej ja tak uważam, i nie będziesz zabraniał Administracji grać w nim, a dlaczego? Dlatego, że wystarczy zamówić HLTV i organizatorzy turnieju siedzą i widzą kto ma czity a kto nie. w tym wypadku pewnie Eury i SuperAdmini. JESTEM NA NIE jak już to coś dla klanów z lepszymy nagrodami, załóżmy, że taki Seba co ma 11-12 lat wygra, bo gra dość dziwnie jak na jego wiek, i dostanie Admina to co? mogę się założyć, że nie potrafi się posługiwać Adminem...
PS: sory za nie stylistyczne pisanie, ale wtałem dopiero
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum