Wysłany: 2010-07-22, 12:33 Podanie o moderatora<<<<
Imie:Kamil
Czy byles kiedys Moderatorem i jak dlugo:Bylem juz moderatorem na wielu forum tak okolo 1 roku
Dlaczego wlasnie ty: Mhh. chciałbym to ogarnąć
Numer GG:23275546
Kilka slow o sobie:Jestem konsekfętny, jak cos muwie to to robie...
Wg. mnie powinieneś być troszkę dłużej na forum, bo nikt nawet penie o tobie nie słyszał. ja nie mam nic do gadania, lae moderatorem powinien zostać ktoś kto napisze troszkę więcej postów.
Cytat:
Bylem juz moderatorem na wielu forum tak okolo 1 roku
"na wielu forach" po pierwsze
Podaj może adresy tych for. Bo tak to trudno uwierzyć.
Dobra ja się nie będę wtrącał. Na miejscu adminów odczekałbym z decyzją aż troszkę pobędziesz na forum. Dzisiaj dołączyłeś i już chcesz modka, a niektórzy musieli być nawet kilka miesięcy aby go dostać. Nikt nie dostaje nic tak o hop siup.
Żeby je zdobyć na offtopie? Nawet na serwerze Ciebie nie widziałem. Nie wiem jaki dokładnie jesteś i czy cokolwiek umiesz, nic o Tobie nie wiemy. Moderator powinien być znany i lubiany. Ja tylko mówię to co myslę. Nie bierz nic do siebie
Słuchaj ja nie biorę tego do siebie.Ale kiedy ty piszesz takie rzeczy trochę mię to wnerwia. Wiec czy mógł byś tak powiedzieć coś pozytywnie .Bez obrazy!!!!!!
Sdz Jestes poprostu smieszny Wpdasz na forum ni z gruchy ni z pietruchy, skladasz podanie o moda, widzisz ze ludzie maja zle zdanie o tobie to spamujesz forum jak tylko sie da by nabic posty .......
Jesli ja mial bym miec ostatnie zdanie nigdy bym ci moda niedal i jeszcze byc wylapal Warna za Spam
Samo twoje postepowanie z nabijaniem postow swiadczy o tobie iz nietraktujesz swojej "pracy" na tyle na ile piszesz w podaniach czyli DOROSNIJ
\\Edit
Tak spamowal forum ze dlamnie to blokada konta powinna byc i usuniecie tych besensownych postow
Kilka slow o sobie:Jestem konsekfętny, jak cos muwie to to robie...
"Konsekwentny" a nie "konsekfętny" i nie "muwie" tylko "mówię"...
z taką ortografią, to na pewno byś był "świetnym" modem ;]
Poza tym zarejestrowałeś się dzisiaj, spamujesz, żeby nabić posty, nikt Cię nie zna, nikt Cię nie widział, wkurzasz wszystkich mimo, że jesteś tutaj niecałe pół dnia...
Koleś ty masz 17 lat ? tobie chyba trzeba odjąć z 5 lat i to był by odpowiedni wiek dla ciebie. Modów jest teraz tylu, że nawet stali gracze i użytkownicy forum mogli by go nie dostać, a ty wpadasz i chcesz moda, za takie coś każdy cię wyśmieje, na każdym forum. Nie od razu Rzym zbudowano.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum