Bodajze dwa dni temu nie moglem wlaczyc, zreinstalowac serwera Archdevil, ktory jak wiecie jest hostowany przez pukawke.
Dzis miala miejsce podobna sytuacja z serwerem TP, tylko ze niby byl aktualizowany.
W zwiazku z tym wkurzylem sie i napisalem do pukawki co jest grane.... Przeciez nie moze byc tak ze serwery beda nonstop off. Dosc dobitnie im wytlumaczylem co i jak, przedstawilem punkty ich wlasnego regulaminu, zagrozilem zmiana hostingu etc. Utwierdzilem ich rowniez
w przekonaniu ze wina nie lezy po stronie konfigruacji serwera, pluginow itp.
O to efekt i ich odpowiedz:
Witam,
Tak, od dwóch dni mamy przejściowe problemy techniczne, w wyniku
których
musieliśmy restartować maszyny. Niefortunnie problem dotyczy dwóch
maszyn,
na których leżą akurat Twoje dwa serwery.
Faktycznie nie ma problemow z konfiguracja Pana serwerow, wszystko jest w nalezytym porzadku.
Nie mam wątpliwości co do tego, że tego rodzaju problemy są dużą
niedogodnością i mogę obiecać, ze robimy wszystko by sprawnie i
możliwie
jak najszybciej rozwiązać problem, nawet po godzinach pracy.
Przedłużyłem oba Twoje serwery o 2 dni w ramach rekompensaty. Nie
pozostaje mi nic innego jak tylko przeprosić za problemy.
Napisalem to ogloszenie bowiem niestety wina nie lezy po mojej stronie a jak wiecie jestem technikiem tej sieci.
Pozdrawiam
Wasz Eury.
_________________ Znane są tysiące sposobów zabijania czasu ale nikt nie wie jak go wskrzesic.
Najwyższym stopniem zaufania jest kontrola drugiej osoby.
Ja już dawno mówiłem że to wina Kamila ;PP Nie no, tak poważnie to jest masakra na pukawce już od dawna... juz jakies 3 miechy temu zaczeli świrować... I zawsze tłumaczą się maszynami Może i to wina maszyn, tylko nie patrzą na ten aspekt co nie trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum