Adson masz racje. Jednemu nie bedzie pasowalo disco polo, drugiemu rap, trzeciemu metal. Jesli jest kazdego rodzaju muzyki po trochu, to wg mnie jest git ;]
Wysłany: 2010-07-29, 22:44
najlepiej prześlijcie mi skrócone nutki (od 8 do 20sek.) na email: enc0re.tlh@gmail.com . Przesyłać ile sięda ja jutro o 14 poprzebieram i postaram się wrzucić po 5-6 muzyczek na team.
_________________ Wróciłem na eurego na stałe - witać się xD
No to co wkoncu z tymi nutami,oby nie bylo tak jak ostanio ze ankiety i te inne duperele byly a tak naprawde nic sie nie zmienilo.Wrzuccie poprostu radiowki !przeciez kazde radio czy to rmf max,czy eska... puszczaja te same nuty wiec nie ma co sie tak guzdrac z tymi disco polo itp itd.Radiowki wrzuc i bedzie dobrze.
_________________ MW we wszystkich co przeciwko nam od zawsze!
Wysłany: 2010-08-01, 12:31
ja czasu dobrze że na forum mam i chwile pograć ale żeby w pluginy się bawić to nie za bardzo znajdziecie mi tytuł piosenki z tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=M_5K7R9BVJ0
_________________ Wróciłem na eurego na stałe - witać się xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum