Dziś w odrobinie wolnego czasu zobaczyłem że nam brakuje regulaminu serwerów.
Zrobiłem swój(inspirację punktów brałem z różnych sieci serwerów :*)
Oto i On:
Regulamin Serverów uEurego.pl
1. Zabrania się jakiego kolwiek obrażania adminów jak i innych graczy.
2. "Lekkie" obrazy, typu "bocie" "noobie" - pierw ostrzeżenie, później ban na 0.5 - 2h.
3. Za obrazę, typu "ty kurwo" gracz otrzymuje jednodniowego bana.
4. Za tzw. "wiązankę", czyli kilka obraźliwych słów na raz - ban na tydzień. Do wiązanki
zaliczamy również "miłe słowa" ze strony gracza po otrzymaniu banicji.
5. Zabrania się reklamowania usług własnych lub innych sieci/serverów.
6. Flood granatami - uznawany jest za wyrzucenie około 3-5 granatów w buyzone - pierw
ostrzeżenie, później ban na 30m-2h.
7. Gdy masz Jakiekolwiek przeczucia że Gracz X używa wspomagaczy napisz na u@ bo gdy tego nie
zrobisz samemu możesz zostać ukarany.
8. Celowe przeszkadzanie innym w grze, np. flashbangi na respawnie, spamowanie na chacie
, piszczenie do mikrofonu - zaczynając od kicka, kończąc na 1 dzień banicji.
9. Puszczanie muzyki - ostrzeżenie, następnie ban na 1dzień. Serwer TO NIE dyskoteka.
10. Wszelkie czity lub skrypty są zakazane oprócz: russian walk, fullbright,
Celowniki do snajparek.
11. Każdy z graczy ma prawo odwołać się do bana w ciągu 3dni(demka, screeny, skargi). Po przekroczeniu danego limitu
czasu każde odwołanie będzie przenoszone do Archiwum.
Gdy Gracz składa skargę musi posiadać niezbędny dowód w postaci demka, screena - inaczej skargi
nie będą uznawane(chyba że osoba X sama się przyzna)
12. Wchodzenie na tekstury, wykorzystywanie bugów - ban nie dłuższy niż tydzień w zależności
od powagi wykroczenia. Wszelkie sytuacje co do bugów oraz tekstur można śmiało wyjaśniać na
forum.
13. Podszywanie się za admina - tydzień bana. Za podszywanie uznajemy gdy ktoś udaje admina,
a nie gra na jego nicku (chyba że robi to specjalnie).
14. Wchodzenie na aktywnym banie - permanentny ban.
Regulamin By limOn
_________________ Nie zapomnij skad tutaj przybylem..
Nie zapomnij gdzie sie urodzilem...
Bo w pamieci jest siła zakleta..
Wiec pamietaj SYNU moj....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum